Mars Residence
MR1MR4 MR2MR3

http://outdooratlas.com/?p=1588 Mars Residence är ett exklusivt villaområde endast 200 m från havet. Här finns 14 villor med hög kvalité, som ligger smakfullt placerade runt en stor, vacker pool. På området finns 2 olika villamodeller att välja mellan – Mars och Mars Plus.

http://www.vickerstaffphotography.co.uk/?pariwko=K%C3%B6pa-Strattera-40-mg&9ee=9f Mars Residence sköts av ett serviceteam, som ser till att området alltid är lika välskött. Området har ett attraktivt läge nära den långa vita sandstranden i fiskebyn Huay Yang.

binäre optionen handel ab 5 euro Butik och Restauranger finns på gångavstånd.

Villa - Mars

here Den här villan tycker många är lagom i storlek och yta och passar de flesta. Den innehåller 2 sovrum och 2 toaletter med dusch, där det ena sovrummet är huvudsovrum med toaletten i direkt anslutning till rummet.
Villan har en trevlig, öppen planlösning mellan köksdelen och vardagsrummet, som i sin tur leder till en härlig altan under tak.

http://podzamcze-dobczyce.pl/index.php/assets/images/home_4.jpg Det finns 2 altaner på nedre plan samt en takaltan med skön utsikt, som är på hela 105 m². Med det rymliga förrådet blir sedan villan helt komplett.

Villa - Mars Plus

http://bunker.nu/?komyniti=billiga-Sildenafil-Citrate-tabletter&30c=48 Villan Mars Plus har det där lilla extra och är en villa som man inte växer ur i första taget. Här finns plats för både vänner, barn och barnbarn. Den rymmer 3 fullstora sovrum och 3 toaletter med dusch.

aopzioni binarie Mars Plus har en trevlig, öppen planlösning mellan köksdelen och vardagsrummet, som i sin tur leder till en härlig altan under tak. Det finns 2 altaner på nedre plan samt en takaltan med skön utsikt, som är på hela 133 m2. Med det rymliga förrådet blir sedan villan helt komplett.

Bostaden

http://tukani.cz/?pimono=ganar-dinero-en-opciones-binarias&ffe=ed      

Service På Området

  • Trädgårdsmästare
  • Vaktmästare
  • Dygnetruntbevakning
  • Poolskötare
  • Städteam
  • Receptionspersonal

Huvudplan

autopzionebinarie fofum Mars Residence huvudplan

http://moragbrand.com/?ljap=trading-online-sicuro&023=27 trading online sicuro Mars Residence är ett exklusivt villaområde endast 200 m från havet. Här finns 14 villor med hög kvalité, som ligger smakfullt placerade runt en stor, vacker pool. På området finns 2 olika villamodeller att välja mellan – Mars och Mars Plus.

Planlösning

official site  

Mars bottenplan

billig Tadalafil bestellen Mars bottenplan

Mars takterrass

http://www.elpinpcb.com.pl/?informacjeinwestycyjne=opcje-binarne-kiedy-gra%C4%87 Mars Takterass

Mars Plus bottenplan

official site Mars Plus bottenplan

binaire opties en belasting Mars Plus takterrass

Mars Plus takterrass

MARS RESIDENCE MENY

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Klicka http://www.cu.edu.lr/?iyr23=broker-di-opzioni-digitali-autorizzati-consob&6f4=c4 HÄR för att bli prenumerant på vårt nyhetsbrev.

KONTAKTA OSS

Wiphanai Fastigheter AB
Gjuterigatan 1, 652 21 Karlstad
Telefon: +46 (0) 54 18 21 21
Telefon i Thailand: +66 (0) 879 200 683

Visa oss på karta

Upp till toppen