To Top

Till salu

Här nedan är områden där Wiphanai Development erbjuder nyproduktion till försäljning

Palm
Lägenheter till salu. (Öppnas i nytt fönster).
Faktablad.
Erbjudande.

Blue Marine Condo

Blue Marine Condominium är ett lägenhetskomplex, beläget ca 350 meter från den fridfulla stranden i Huay Yang. Alla lägenheter har balkonger mot havet och får på så sätt en härlig bris och en fin vy. Närheten till stranden, och restauranger gör att läget är optimalt för ett avslappnat boende. Området har gym, reception med lobby, dygnet runt bevakning och en stor vacker pool.
Områdesinfo med bilder, Blue Marine Condo.

Blue Marine Villas

Blue Marine Villas, är ett villaområde, beläget endast ett stenkast från den fridfulla stranden i Huay Yang. 30 moderna och rymliga villor, med kök och vardagsrum i en öppen härlig planlösning. Två stora pooler på området, samt gym och reception. Blue Marine Villas sköts av ett serviceteam, som ser till att området alltid är lika välskött. Butiker och restauranger i närheten.

Endast 1 villa kvar.
Villor till salu.
Faktablad.
Erbjudande.
Stranden
Områdesinfo med bilder, Blue Marine Villas.

Villa Waree

Villa Waree utgör ett perfekt, harmoniskt boende i samklang med omgivningen. Området har rymliga villor med öppen planlösning, belägna vid den rofyllda privata stranden, är det ett alldeles unikt erbjudande som borgar för ett avslappnat och njutningsfullt boende.

Endast 2 villor kvar.
Områdesinfo med bilder, Villa Waree.
Palm
Villor till salu. (Öppnas i nytt fönster).
Faktablad.
Erbjudande.

Villa Serena

Villa Serena, är Wiphanai Developments senaste område. Beläget inom promenadavstånd från den vackra stranden i Huay Yang. Här erbjuds moderna och exklusiva villor, med öppen planlösning och stora härliga takterrasser.
Områdesinfo med bilder, Villa Serena.

Vannava Villas

Området Vannava villas ligger direkt vid den vita sandstranden och har ett riktigt A-läge. Exklusiva moderna villor med hög kvalite och design. Alla villor har stora takterrasser med en unik utsikt över havet. Gemensam pool, gym, reception och 24h bevakning.

Endast 1 villa kvar.
Villor till salu.
Faktablad.
Erbjudande.
Stranden
Områdesinfo med bilder, Vannava Villas.

Har du frågor eller funderingar?

Kontakta oss, vi kommer att svara dig så fort vi kan.

Wiphanai Fastigheter finns också på YouTube

Wiphanai Fastigheter AB. © Alla Rättigheter Reserverade

Logga in på ditt konto.

Cookies gör det lättare för oss att erbjuda dig våra tjänster. Med användningen av våra tjänster tillåter du oss att använda cookies.
Ok